Workshop Caligrafie si Simboluri Reiki

Workshop Caligrafie si Simboluri Reiki

“The Dance Of The Brush In Sacred Painting”

Workshop Simboluri Reiki

 „Simbolul REIKI a devenit o oglindă ce mă reflectă şi în care mă reflect!”

Simbolul REIKI, simbolurile de la nivelul 2, precum şi simbolul de la nivelul de Maestru sunt sursa unei puteri şi înţelepciuni profunde. Prin contemplare şi meditaţie asiduă, acestea ne pot oferi numeroase insight-uri asupra puterii şi înţelepciunii lor.

  • care este Sensul acestor Simboluri?

  • cum de au fost ele alăturate în acest fel şi în această ordine?

  • cum pot fi trasate astfel încât să manifeste Puterea şi Echilibrul?

  • cum se reflectă această Putere şi acest Echilibru în viaţa voastră?

  • cum pot ele deveni un real ajutor în trăirea Vieţii voastre, în aprofundarea şi descoperirea Misiunii voastre?

 

Simbolul Reiki:

Kanji-ul REIKI este un Simbol pentru ceva ce nu poate fi descris în cuvinte. Japonezii şi chinezii îl (de)scriu într-un limbaj „pictural”. Ideograma este alcătuită din linii separate ce au sens atât individual cât şi laolaltă. Istoria pe care aceste urme de pensulă o spun este o reflectare a ceea ce este dincolo de cuvântul, de ideograma Reiki. Înţelegerea şi vederea (din) interior a ceea ce înseamnă Reiki, a semnificaţiilor individuale şi globale ale trăsăturilor caligrafice vă vor oferi o consolidare şi o trăire autentică a ceea ce este Reiki cu adevărat!

Bazându-mă pe una dintre cele mai vechi modalităţi de a scrie caracterul REIKI, voi împărtăşi cu tine din cunoaşterea mea. Vom învăţa să trasăm şi să înţelegem Simbolul, precum şi originile sale. Practicând împreună, cu pensula de caligrafie şi cerneala, pe hârtia de orez, vom deveni parte a şirului nesfârşit de practicanţi ce accesează această Înţelepciune.

Cele trei simboluri de bază:

După ce am experimentat şi trăit ideograma REIKI folosită ca Simbol, continuăm cu simbolurile de bază ale celui de-al doilea nivel, cărora le vom explora sensurile şi originile. Vom căuta şi învăţa noi modalităţi de a le folosi şi de a le lăsa să ne călăuzească într-o Călătorie către o lume nelimitată. Totodată, vom învăţa să trasăm aceste simboluri în Armonie, Echilibru şi Putere, ceea ce poate aduce o nouă dimensiune vieţii noastre.

 

Simbolul Maestrului:

După ce am lucrat şi ne-am conectat cu Simbolul Reiki şi cele 3 simboluri de bază, continuăm cu Simbolul Maestrului, descoperindu-i Originea şi Puterea. Cu siguranţă această experienţă va aprofunda şi oferi Consistenţă practicii personale şi Iniţierilor pe care le veţi transmite.

Recunoaşterea, acceptarea şi lucrul împreună cu Lumina Universală Nelimitată ne vor ghida Calea şi munca, conectându-ne cu aspecte din această Realitate, dar nu numai.

 

Practicanţii care deţin nivelul 2 de Reiki, precum şi Maeştrii, pot participa la nivelul dedicat celor Trei simboluri de bază, iar la partea dedicată Simbolului Maestrului sunt bineveniţi toţi Maeştrii indiferent de Linia de Initiere.

Despre facilitator:

Fokke Brink s-a născut în Olanda, în 1945, şi este iniţiat în Reiki din 1984, iar din 1987 este iniţiat ca Maestru de Phyllis Lei Furumoto. În prezent locuieşte în Grecia şi predă Reiki în întreaga lume.

Încă din 1985 a cercetat originile şi sensul originar ale Simbolurilor Reiki. În această Călătorie a studiat cu mai mulţi Maeştri, precum şi cu Eido Tai Shimano Roshi – stareţul japonez al „Mânăstirii muntelui Dai Bosatsu”. A fost invitat la festivalul de vară al Oomoto Kyo din Japonia pentru a studia artele tradiţionale japoneze.

Seminarul dedicat Simbolurilor din Reiki se bazează pe aceasta Călătorie şi explorare de peste 25 de ani. Maestrul Brink va împărtăşi din experienţa sa, iar pensula de caligrafie, hârtia de orez, cerneala solidă şi piatra de măcinat cerneala vă vor sprijini în descoperirea şi înţelegerea profundă a ceea ce sunt Reiki şi Simbolurile folosite în cadrul acestei Căi.

http://www.fokkebrink.info/

Informaţii şi înscrieri:

Mihai Albu: www.reiki.com.ro
cursuri@reiki.com.ro,

0744.236.205

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.