Vorbeste despre motivele si nazuintele care te aduc catre Reiki

Vorbeste despre motivele si nazuintele care te aduc catre Reiki

Spune-i Maestrului ce te aduce la Reiki si ceea ce speri ca Reiki va face pentru tine. Poti sa impartasesti orice povesti de viata care par importante si relevante in luarea deciziei de a invata Reiki. Observa cum iti raspunde Maestrul si daca simti empatie pentru acesta si daca acesta este empatic cu tine.

Ai incredere in Intuitia ta, decizand astfel daca respectivul Maestru este deschis catre tine si empatic cu nazuintele tale. Este Maestrul un bun ascultator? Ai incredere in aceasta persoana? Simti ca poti fi tu insuti in preajma acestui Maestru? Transmite acest Maestru un sentiment de autoritate, entuziasm si daruire pentru Reiki? Poti sa intelegi usor ceea ce iti spune?

Este aceasta conexiune suficient de puternica, nu numai in timpul, dar si dupa seminarii? Simti ca Maestrul va fi alaturi de tine si pe mai tarziu?

 

Reflecta si intreaba-ti toate cele „sase simturi”

Vindecarea, vindecarea de Sine si practica spirituala sunt „proiectate” pentru a ajunge la si a trezi capacitatile noastre profunde. Prin urmare formele intuitive de cunoastere sunt foarte valoroase, si te sfătuim sa iti folosesti toate simturile si antenele si sa iei nota de ceea ce iti transmit acestea.

Pentru unii, recunoasterea Maestru Reiki potrivit este puternica si imediata. Cel mai probabil ca ti-a intrat in viata intr-un moment si mod semnificativ, astfel ca era in mod clar “menit sa fie”. Cu toate acestea, iti sugeram sa verifici cu atentie, sa te asiguri ca poti diferentia intre ceea ce este vocea reala a Reiki si ceea ce este doar rationalizare.

Pentru altii reflectia adanca si indelungata este necesara.

S-ar putea sa aveti probleme si obstacole pe care este necesar sa le sortati si clarificati inainte de a lua o decizie. Confruntarea cu aceste ezitari si impedimente este o parte vitala si onorabila a calatoriei Reiki.

I-ati tot timpul de care ai nevoie inainte de a spune: “Vreau sa merg pe aici!

Traducerea si adaptarea: Mihai Albu

Sursa: www.reikivisions.com

 

Curs online pentru realizarea ghidata a autotratamentului Reiki dintr-o perspectiva Traditionala.

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

53 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.