Umilinta în fața Divinitatii

“Gândul zilei de joi 15 octombrie 2015

Umilința în fața Domnului – ne permite să îi exprimăm măreția
“Cel care are prea multă încredere în sine îi provoacă pe ceilalți: el își face niște dușmani, iar o parte din timp și-l petrece în confruntări și reglări de conturi. Trebuie să se analizeze și să-și spună: „Eu nu sunt nici atât de înțelept, nici atât de bun, nici atât de puternic. Așadar, nu în mine trebuie să am încredere, ci în Acela care este atotștiutor, atotiubitor, și atotputernic.” Astfel, în fața acestei îndoieli de sine însuși și datorită încrederii sale în Dumnezeu, el îi va permite Domnului să pătrundă în el, să se exprime prin el, și oriunde va merge, el va fi un factor de liniște și armonie.
Când veți învăța să fiți umili în fața Domnului, El se va manifesta prin voi și veți obține atunci adevărata putere, puterea spirituală. Mântuirea voastră constă în conștientizarea că prin voi înșivă nu reprezentați mare lucru, măreția voastră venind de la Domnul. Puteți crede în voi, cu o condiție: dacă, prin această ființă pe care o numiți „eu”, credeți în Dumnezeu.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov”

Traducere Samuel Morarescu.

 

Mai multe aplicatii practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.