Tu cum îți simți mâinile când practici Reiki?

Elevul întreabă, Maestrul răspunde: întrebari și răspunsuri despre practica tradițională a Usui (Shiki) Reiki Ryoho.

Găsiți numeroase alte răspunsuri în format video AICI

Întrebare: “Tu cum îți simți mâinile când practici Reiki?”

Răspuns: “Avem 2 situații posibile aici:

1. când oferi Reiki altei persoane (sau îți oferi auto-tratament) În această situație, în general, am senzațiile (hibiki) descrise și în cadrul cursului, în funcție de nivelul de dezechilibru (byosen) al ființei căreia îi ofer Reiki. Desigur că fiecare persoană are sensibilitatea sa și alte canale favorite de comunicare, deci informațiile pot să îți parvină pe mai multe sau diferite organe de simț. Cu practica și mai ales prin oferirea de Reiki altor ființe, sensibilitatea practicantului crește iar discernamântul său se rafineaza. Asta ai probat și tu, mai ales că mi-ai spus ca dupa Inițierile cu primii șase profesori de Reiki nu ai simțit nimic și că abia acum ai început sa înțelegi și să simți. Posibil să fie de fapt de la practica Reikita la clinica Reiki pe care o organizez în cadrul Școlii de Reiki.

2. În viața de zi cu zi nu mă concentrez pe palme dacă nu le folosesc neapărat la ceva anume, sunt mai atent in seika tanden și/sau la corpul meu si emoțiile și gândurile mele.”

Voi ce experiențe și opinii aveți?

Mihai Albu

Dai-Shihan si Păstrător al Liniei de Inițiere (Profesor de nivelul 4)

Cărți, cursuri și conferințe de Reiki Traditional găsiți AICI.

Pentru cursuri de Reiki Tradițional / Usui Reiki Ryoho organizate de Școala de Reiki® în București și în țară ne puteți contacta la cursuri@reiki.com.ro și 0744.236.205