Te rog sa nu te grabesti!

Te rog sa nu te grabesti!

Timpul este extrem de important în Reiki. In cazul în care ai orice fel de dubiu, este mult mai bine sa astepti decat sa inveti Reiki inainte de timpul potrivit. In Reiki nu se intampla nimic rau daca astepti un pic mai mult decat este <necesar> sau daca Maestrul tau te face sa astepti atunci cand tu esti nerabdator. Mult mai mult rau se poate face prin a face sau a fi convins sa faci prea mult sau prea repede, chiar si pentru cele (aparent) mai bune motive si motivatii.

Daca <timpul le vindeca pe toate>, atunci vindecarea dureaza, de obicei, o perioada de timp 😉 Scurtaturile si promisiunile de vindecare instantane poate fi iluzorii. Maestrul Reiki nu ar trebui sa faca afirmatii exagerate sau sa promita si garanteze rezultate specifice. Procesul natural de vindecare, ca si viata, are adesea suisurile si coborasurile lui si este nerealist sa promiti numai rezultate usoare, rapide si pozitive.

Fa o lista cu intrebări si probleme de explorat.

Cand esti gata de a contacta un Maestru, citeste informatiile disponibile despre acesta: trecutul profesional al Maestrului, forma de Reiki pe care o practica si familia/linia Reiki de care apartine respectivul Maestru.

Daca ai nelamuriri privind aceste informatii este oportun sa-l soliciti pe potentialul tau Maestrul sa-ti limpezeasca aceste neclaritati.

Cateva sugestii cu privire la intrebari pe care le-ai putea pune.

  • Cere Maestrului sa iti spuna povestea lui / calatorie personala cu Reiki.
  • Intreaba-l cum vede si cum utilizeaza Reiki pe sine si pe altii.
  • Ce rol joaca Reiki in viata lui sau a ei? Ce a făcut Reiki pentru Maestru si ce isi doresc el / ea sa faca prin intermediul Reiki in viitor?
  • De ce a ales respectivul Maestru sistemul sau stilul de Reiki pe care el / ea il practica si preda?
  • Va fi Maestrul respectiv disponibil pentru tine si dupa curs, pentru a raspunde intrebarilor si a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie pe Calea Reiki?
  • Ofera acesta un grup de suport si practica sau exista elevi de-ai acestuia in apropiere ta cu care poti practica in mod regulat?
  • Va fi Maestrul ales disponibil pentru a te ghida in anii care vor veni?
  • Afla cat timp dureaza cursul; cere o schita a ceea ce vei fi invatat si costul.” (va urma)

sursa: www.reikivisions.com

traducere si adaptare: Mihai Albu

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

74 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.