Scoala de Reiki® la Iasi

12698504_469332739924437_3742183062946489910_o

Multumesc Iuliei Crut care a organizat si facilitat acest eveniment!

După cursul de Reiki tradițional gr 1 de la Bacău, din noiembrie 2015, ea a scris:

L-am cunoscut pe Mihai Albu la Bacău, anul trecut, la cursul de Reiki pe care l-a susținut acolo.M-a impresionat în mod deosebit felul de a fi al lui Mihai, extarordinar de modest cu toate că este o enciclopedie în mișcare, plin de cunoaștere din surse deosebite. Mihai are o abordare foarte practică, pragmatică și reușește să transmită informații cu aplicabilitate imediată în terapia Reiki. Are și o constantă străduință de a căuta și a prezenta informația așa cum a predat-o Mikao Usui. Au fost două zile care m-au determinat să-l invit pe Mihai să susțină acest curs și la Iași, să ne bucurăm și aici de prezența și cunoașterea lui.
Ne vedem pe 13 și 14 februarie, așadar!

Apoi, dupa ce a organiza cursul si la Iasi:

“Am încheiat astăzi cursul de Reiki gradul 1 Shoden cu Mihai Albu, la Iași.
Și, de fapt, toți cei prezenți, am început un nou drum, pe care Mihai l-a deschis, cu tolba plină de cunoaștere. Vă mulțumesc tuturor că ați ales să fim împreună în aceste două zile, fie că pășeați prima dată pe calea Reiki sau sunteți maeștri cu multă experiență deja!
Mulțumim, Mihai, au fost două zile de neuitat!”

Iulia Crut

“Da, am întâlnit niște oameni deosebiți. Pe unii îi cunoșteam și mi-a făcut plăcere să-i revăd, pe alții abia i-am întâlnit sau îi cunoșteam doar virtual și mă bucur că i-am cunoscut, dar desigur toți ne știam de altundeva, iar această manifestare minunată a unei fațete a Adevărului Divin, care se numește Reiki, ne-a adunat în aceste două zile ca să ne putem bucura cu toții de prezența Înaltului Spirit. Mulțumim Creatorului pentru darul Său!!!”

Lucian Vatamanu

WP_20160213_001

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205