Scoala de Reiki® la Bacau

IMG_5887

Multumesc Corneliei Solomon care a organizat si facilitat acest eveniment!

si

lui Vlad T.Popescu care ne incurajeaza si lui Constantin Dina care ne sprijina din umbra 😉

si desigur

tuturor celor ce au avut increderea si dedicarea sa (re)inceapa acest drum (si) alaturi de mine!

După cursul de Reiki tradițional gr 1 de la Bacău, din noiembrie 2015, Cornelia a scris:
”21 si 22 noiembrie – doua zile pline. Zile…din acelea despre care spunem : “E bine! E frumos! E magic!” Sunt recunoascatoare pentru aceste doua zile. Divinitatii pentru ca a permis sa se intample! Si…nesfarsita recunostinta celor care au contribuit sa se intample. In aceste doua zile am invatat multe lucruri. Sambata si duminica am avut curs – USUI REIKI RYOHO cu Mihai Albu. Mihai a umplut multe goluri (in ceea ce ma priveste). Si, prin ceea ce a facut in aceste doua zile a raspuns multor intrebari pe care …poate ca fiecare dintre noi ni le-am pus. La acest curs am avut privilegiul sa ma intalnesc cu oameni adevarati.
Am avut…privilegiul sa fiu gazda unui curs absolut magic. In primul rand pentru ca a fost sustinut de Mihai Albu.
A fost…ceva!!! Dar am avut si inspiratia sa spun….”Multumesc!” si sa ma las cuprinsa de energia grupului si sa ma gandesc la cat de buna sunt sa merit asta. Am primit daruri in aceste doua zile. De aceea le numesc magice.”
Cornelia este și ea un Om cu o cunoaștere deosebită, maestru Reiki și un suflet despre care ai putea spune că e nesfârșit tocmai pentru că dăruiește din el în fiecare clipă.

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.