Reiki si chisturile ovariene

Marturia Roxanei, Initiata in Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho, nivelul 1 / Shoden

“Am facut primul nivel de Reiki. Ceva vreme dupa, am practicat aproape zilnic si apoi din ce in ce mai putin, pana am ajuns sa nu mai practic deloc. Deja puneam la indoiala beneficiile Reiki si metoda in sine.

La un moment dat, la un control de rutina, am aflat ca am doua chisturi: unul pe ovarul stang si unul pe dreptul. Cel de pe dreptul era ceva mai mare. M-am speriat! Am urmat tratament medicamentos si in acelasi timp, mi-am facut singura Reiki, intens, cateva ore in fiecare seara, doar la ovarul drept. Dupa o luna si jumatate, la urmatorul control, la ecografie am vazut ca ovarul drept nu mai avea nicio problema, nu mai exista niciun chist, iar pe stangul, unde nu-mi facusem tratament reiki, inca aveam chistul.

A fost o dovada pt mine ca Reiki functioneaza!

Roxana”

Va recomandam sa nu renuntati la tratamentul recomandat de un medic specialist si sa folositi tratamentul Reiki complementar acestuia!

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205