Reiki si chisturile ovariene

Marturia Roxanei, Initiata in Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho, nivelul 1 / Shoden

 

“Am facut primul nivel de Reiki. Ceva vreme dupa, am practicat aproape zilnic si apoi din ce in ce mai putin, pana am ajuns sa nu mai practic deloc. Deja puneam la indoiala beneficiile Reiki si metoda in sine.

La un moment dat, la un control de rutina, am aflat ca am doua chisturi: unul pe ovarul stang si unul pe dreptul. Cel de pe dreptul era ceva mai mare. M-am speriat! Am urmat tratament medicamentos si in acelasi timp, mi-am facut singura Reiki, intens, cateva ore in fiecare seara, doar la ovarul drept. Dupa o luna si jumatate, la urmatorul control, la ecografie am vazut ca ovarul drept nu mai avea nicio problema, nu mai exista niciun chist, iar pe stangul, unde nu-mi facusem tratament reiki, inca aveam chistul.

A fost o dovada pt mine ca Reiki functioneaza!

 

Roxana”

 

Curs online pentru realizarea ghidata a autotratamentului Reiki dintr-o perspectiva Traditionala.

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

Va recomandam sa nu renuntati la tratamentul recomandat de un medic specialist si sa folositi tratamentul Reiki complementar acestuia!

 

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205