Reiki la Gradina Botanica

Când te doare ceva, în mod spontan simţi nevoia să pui mâna peste locul cu pricina, pentru alinare. Bazându-se pe atingere şi auto-vindecarea naturală a corpului, stimulată şi ajutată prin metode specifice, metoda Usui Reiki Ryoho a fost fondata în secolul trecut de Mikao Usui, un călugăr budist japonez (după unele surse creştin) care şi-a dorit foarte mult să afle prin ce metode reuşeau să vindece bolnavii atât Buddha, cât şi Isus. Plecând de la viaţa sa, plină de încercări a început să caute o metodă de vindecare a problemelor fizice, iar după studii, cercetări și practici îndelungate a pus bazele unei metode care era folosită la “îmbunătăţirea şi dezvoltarea Minţii şi a corpului”, în care se lucrează simultan la nivelul Minţii, a modului nostru de a gândi şi deci de a ne raporta la lume, precum şi la nivelul energetic, emoţional şi fizic prin metoda punerii palmelor pe numite poziţii de pe corp.
 
Urmând tradiția dnei. Takata, vă invităm la o seara de întâlnire cu Reiki, unde:
* veți afla despre istoria Reiki și cum Mikao Usui a ajuns să descopere și să pună bazele metodei „Usui Reiki Ryoho”
* veți avea ocazia să descoperiți ce este Reiki și pe ce principii și filosofii se bazează metoda lui Mikao Usui
* veți afla cum funcționează Reiki, ce presupun inițierile și acordajele în cadrul acestei metode și ce presupune tratamentul și auto-tratamentul.
* veți putea pune întrebări pentru a vă clarifica eventualele nelămuriri legate de Reiki.
 
Cand?
Joi, 4 august între 19.00 și 21.00.
 
Unde?
Grădina Botanică – Sos.Cotroceni nr.32, Sector 6, București.
Punct de întâlnire: Casa de bilete a Grădinii Botanice, ora 18.45.
Cât?
Participare pe bază de donație – donația recomandată : 35 Ron (include și biletul de intrare în Grădina Botanică de 5 Ron/persoană).
Detalii și înscrieri la cursuri@reiki.com.ro
Cu cine?
Mihai Albu – Profesor al Usui Reiki Ryoho din 2006, Fondatorul Școlii de Reiki® și autorul cărții “Reiki: o metodă practică”
“Sunt interesat din adolescenţă de practicile orientale, în special de metode de prevenire şi tratament. Am studiat diverse forme de yoga, masaj, shiatsu şi alte terapii care folosesc palmele.
 
Sunt pasionat de terapii complementare, cu accent pe cele ce folosesc propriul corp (static sau în mişcare) pentru redobândirea şi/sau păstrarea sănătăţii şi vitalităţii precum şi pentru prevenirea şi reducerea stress-ului. Practic Reiki din 2001 și sunt Inițiat ca și Maestru în Usui Reiki Ryoho din 2006. Consultant remedii florale Bach (nivelul 2).” Mihai Albu
Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.