Primii pasi in alegerea unui Maestru de Reiki

Reiki este mai mult decat o terapie.
 
Reiki este uneori reprezentat si a fost oferit doar ca o terapie complementară. Dar temelia Reiki este de a practica Reiki cu regularitate pe noi insine ca o practica spirituala regulata. Deci, Reiki aparţine la fel de mult unei categorii de practici spirituale cum ar fi meditatie si yoga, fara a se confunda cu acestea.
Facem aceste precizari de la inceput astfel incat sa fiti constienti de faptul ca alegerea unui Maestru de Reiki insemna simultan alegerea unui mentor pe o cale spirituală, precum si un profesor de terapie/terapeut. Acest lucru inseamna ca e necesar sa va uitati la o gama mai larga si diferita de calitati atunci cand alegeti un Maestru Reiki decat daca ati alege un profesor de terapie/terapeut.
Sfaturi generale privind alegerea unui  Maestru de Reiki
 
Fie ca sunteti in cautarea unui Maestru ca un incepator sau va cautati un Maestru pentru a va calauzi sa deveniti Maestru, există cateva sfaturi si orientari generale pe care le-am invatat din experienta si retrospectie pe care am dori sa vi le oferim.
Acest sfat reprezintă ceea ce ar putea fi un mod ideal de a alege un Maestru. Suntem pe deplin constienti că nu toti acesti pasi pot fi parcursi si atinsi, dar ne-ar placea sa vi le impartasim si va recomandam sa le urmati.
Primiti un tratament Reiki inainte de a participa la un curs.
 
Prima recomandare pe care o facem este sa aveti cel putin un tratament complet inainte de a invata Reiki. Experienta directa a Reiki este mult mai probabil sa va spuna daca Reiki este cu adevarat pentru voi decat orice altceva, cum ar fi carti, site-uri web si informatii verbale.” (va urma)
Traducerea si adaptarea: Mihai Albu
Sursa: www.reikivisions.com

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

52 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.