Primii pasi in alegerea unui Maestru de Reiki 2

Aveti un contact direct si personal cu orice Maestru pe care il alegeti

 

Alaturi de experimentarea directa a Reiki, contactul personal cu Maestrul ales este un ghid mult mai bun decat materialele scrise sau promotionale. Realizeaza un contact fata in fata sau cel putin la telefon, care sa te faca sa simti sigur ca aceasta persoana este Maestrul potrivit pentru tine, si asteapta/contacteaza altul daca ai rezerve.

Va recomandam sa contactati mai multi Maestrii si nu doar unul. Asigurati-va ca ati intrebat tot ceea ce ati dorit sa intrebati si nu va fie frica sa lamuriti toate problemele si neclaritatile pe care le aveti. In mod ideal, va recomandam sa primiti un tratament Reiki de la Maestrul ales sau de la un elev de-al lui.

Mare grija in alegerea dumneavoastra

Procesul de selectie a unui Maestru Reiki este un proces personal important. Va recomandam sa aveti mare grija in alegerea voastra pentru a va asigura ca atat persoana cat si stilul sau/sistemul de Reiki pe care il practica si preda este cel mai potrivit pentru voi. In mediul spiritual si terapeutic actual, cu o varietate uimitoare de „oferte”, discernamantul este extrem de important.

Alegerea unui Maestru nu este o sesiune de shopping


Alegerea unui Maestru Reiki nu este ca alegerea unui produs sau un brand intr-un supermarket. Deci, daca cineva incearca sa “va vanda” sau sa va convinga sa faceti Reiki cu el/ea, ar fi bine sa evitati acea persoana.

Chemarea de a invata Reiki este puternica si profunda si este necesar ca fiecare sa progreseze in directia si pe calea Reiki intr-un mod natural, in ritmul si viteza sa proprie. Nimeni nu ar trebui sa incerce sa accelereze sau sa manipuleze intrarea dumneavoastra pe calea Reiki, folosind tehnici de vanzare sau orice alt metode de atragere. Este firesc ca practicantii si Maestrii de Reiki sa iubeasca si sa aiba incredere in forma de Reiki pe care o practica si predau. Dar atunci cand acest lucru genereaza lipsa de respect pentru alte forme sau Maestrii, e bine sa fim precauti.
Maetrul potrivit nu este cel mai rapid, cel mai apropiat, mai lent sau mai ieftin. Sunteti la Intrarea in ceea ce este o Relatie foarte importanta. Maestru tau de Reiki trebuie sa fie mentorul si ghidul tau si dupa ce se termina cursul. Tu te alaturi familiei Reiki iar Maestrul este parte din ea.

Aceste tipuri de alegeri necesita o cautare mult mai adanca decat selectarea oricaror marfuri, brand sau produs.”

(va urma)

Traducerea si adaptarea: Mihai Albu

Sursa: www.reikivisions.com

 

Curs online pentru realizarea ghidata a autotratamentului Reiki dintr-o perspectiva Traditionala.

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) organizate in Bucuresti si in tara de catre

Scoala de Reiki®

ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

42 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.