Mozaic Workshop

Mozaic workshop

In acest seminar veti invata si practica metode si tehnici de auto-aparare spirituala; pentru cresterea si dezvoltarea personala vor fi folosite metode din constelaţiile de familie, elemente de Aikido şi alte metode terapeutice.
Participantii vor fi sprijiniti in cresterea lor precum si in identificare, atingerea si folosirea puterii personale, ceea ce le va permite sa mearga mai ferm si mai decis pe calea lor in viata. Vor explora limitele vietii lor precum si dorintele şi posibilitatile de gasire a unor modalitati de a merge mai departe!
Maestrul Fokke Brink isi va folosi experienta sa indelungata si pregatirea complexa pentru a-i sprijini in cresterea personala pe participanti.

Despre facilitator:

Fokke Brink, iniţiat de către Phyllis Lei Furumoto ca Maestru Reiki în 1987; trainer cu experienţă în hipnoză, ceremonii şi ritualuri, Constelaţii Familiale (pregatit de Bert Hellinger) şi alte metode de lucru cu Energia. http://www.fokkebrink.info/

Informaţii şi înscrieri:

Mihai Albu: www.reiki.com.ro
cursuri@reiki.com.ro,

0744.236.205

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.