Mi-a placut!

”Mi-a plăcut cursul cu Mihai și pentru că are un umor deosebit în afară de toată informația pe care o dă, cu tot sufletul. Ceea ce mă face pe mine să-l apreciez în mod deosebit este faptul că acordă o susținere totată și după curs. Știi cum e: faci cursul, începi să-ți faci autotratament sau să le faci copiilor terapie. Și nu știi foarte multe la început, tocmai când începi să practici începi să ai foarte multe întrebări. Mihai e omul care răspunde la întrebări, care te lămurește ce să faci când copilul are febră, când nu înțelegi încă senzațiile din palme, așa cum probabil se întâmplă multora la început.”

Madalina, 40 ani, auditor

 

În afară de comunicarea directă,după participarea la curs in cadrul Scolii de Reiki® toți cursanții beneficiază de înscrierea în grupul de practică Reiki, acolo unde primesc materiale de la Mihai, unde pot întreba și primi răspunsuri.

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.