Marturie despre cursul si efectele Reiki

“Ca toate alegerile importante din viata mea si decizia de a face Reiki am luat-o nu cu mintea ci cu sufletul.

Nu am avut o agenda foarte precisa legata de Reiki, am ales fara asteptari, fara socoteli precise despre ceea ce as vrea eu sa-mi ofere practica acestei discipline.

La fel  ca majoritatea, am si eu  diverse dezechilibre energetice, unele mai mici, altele mai mari si dupa nici o luna de la initiere unele dintre ele au inceput sa se rezolve. Desi trec printr-o perioada de dezintoxicare a organismului si am diverse stari, dureri de cap, imi simt organismul rascolit,  incheieturile fierbinti, in general s-a instalat o stare de bine pe care nu am mai avut-o de mult.

Chiar de la initiere am plecat de la Safe Place cu o sete binecuvantata care imi permite sa consum o cantitate normala de lichide, in conditiile in care inainte nu prea puteam. Am un mont la picior care facea ca incaltarea oricarui fel de incaltaminte sa fie foarte dureroasa. Dupa cateva zile de Reiki orice durere a disparut. Un colon inert a inceput sa functioneze. Acestea sunt doar cateva exemple in ceea ce priveste beneficiile mele de pe urma practicarii Reiki.

Cea mai mare surpriza am primit-o acum cateva zile, cand m-am dus sa-mi fac o ecografie mamara, zona in care aveam cateva chisturi serioase. Nici medicului nu i-a venit a crede cand a vazut rezultatele. Mai am un singur chist care era mai mare, in rest toate celelalte au disparut.

Multumesc Reiki!”

 

Caty, economist

 

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de 

Scoala de Reiki® 

in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205