Marturie despre cursul de Reiki nivelul 1

“Ma simt foarte norocoasa ca am ales sa fac cursul de Reiki cu Mihai Albu! Intr-un grup destul de restrans (3 persoane), m-am simtit foarte confortabil, am avut ocazia sa vorbim liber incat nu m-am simtit deloc ca la un curs ci am asimilat informatia din zbor, stiind ca voi avea acces la sfarsit la support de curs cu datele mai teoretice, asa ca m-am putut concentra pe practica.

Unul dintre cele mai importante lucruri (care il diferentiaza de alte cursuri) este sansa de a practica atat pe noi insine cat si pe ceilalti. In a doua zi de curs inca 3 persoane care au facut Reiki cu Mihai au venit la curs si am facut tratament in grup (mai multi practicanti lucreaza in acelasi timp pe un singur client).

Inca un mare avantaj este accesul la un grup (sau chiar doua) de practicanti reiki pe care as putea sa il folosesc cand am nevoie de un sfat sau alt fel de sprijin; in plus Mihai este deschis sa raspunda la orice intrebari pe e-mail sau pe facebook.

Cursul este foarte bine organizat, un echilibru intre discutii libere, invatarea tehnicilor si practicarea lor in 5 ore in prima zi si 5 ore in a doua zi. As recomanda oricui vrea sa faca acest curs sa il faca cu Mihai Albu in cadrul Scolii de Reiki®, nu cred ca o sa regretati.

 

Ema, 22, studenta la Psihologie.”

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.