Marturie curs Reiki Traditional, Usui Reiki Ryoho

Buna dimineata !

Multumesc Mihai pentru Initierea minunata in Usui Reiki Ryoho si multumesc Reiki ca m-a ajutat sa te gasesc dupa ceva calatorii prin alte ” locuri “.

Pentru mine, la momentul actual de intelegere, Reiki corespunde termenului de Armonie, si aceasta stare am experimentat-o din prima zi de curs, de la prima Initiere, cand am simtit cum se linisteste mintea si apoi tot corpul, ceva fiind curatat in interior, fiind mult mai prezent apoi.

Am facut si primul tratament pe bunica mea care era racita puternic, iar dupa 30 de minute nasul deja i se desfundase, iar raceala a disparut in mare parte a doua zi. Pentru mine acesta a fost inca un semn ca am primit un dar minunat de la Maestrul Mihai Albu, care a pastrat Traditia si ne transmite Initierile asa cum le-a predat Maestrul Usui. A doua zi, la initiere, am fost un pic mai aerian, deoarece am transmis, dar am si primit Reiki de la ceilalti practicanti ( carora le multumesc pentru ziua vesela 🙂 ) si inca nu sunt obisnuit cu Reiki, dar cu practica voi incerca sa fiu si eu cat mai mult Reiki. Imi doresc sa pot transmite si eu initierile mai departe, asa cum ni le-a daruit Mihai, insa cu rabdare si multa practica, va veni si ziua aceea.

Multumesc inca o data si keep it Reiki !

Sami

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.