Marturie curs Traditional (Usui Reiki Ryoho), nivelul 1, de la Roxana


 

Eu m-am simtit atrasa sa explorez domeniul Reiki pentru ca sunt o admiratoare a culturii si civilizatiei japoneze si totodata doresc constant sa ma dezvolt personal si sa imi depasesc limitele.

Primul meu contact cu Reiki a fost naiv, in necunostinta de cauza, brusc, suprinzator, oarecum „achizitionat” la oferta de pe net. A fost o experienta interesanta, pentru care sunt recunoscatoare dar lecturand mai mult mi-am dat seama ca ceea ce am facut eu acolo nu e tocmai Reiki traditional. Asa am ajuns la Mihai, am pornit de la zero cu discutii, tratamente si initierile aferente gradului I.

Consider ca Mihai si-a facut cu prisosinta treaba si acum trebuie sa imi asum pe deplin eu responsabilitatea sa continui sa practic Reiki cu tot ceea ce implica. Nu e greu dar nici confortabil, este un nou stil de viata, pe care daca esti dispus sa il descoperi iti aduce exact ceea ce trebuie, dar nu neaparat ceea ce asteptai.

Vibrational incepi sa functionezi la alt nivel, percepi atat lumea exterioara cat si pe a ta launtrica onest, fara filtre, fara condimente, fara cosmetizari, atat de ozonizat si pur ca eu personal am simtit ca d-abia acum am inceput sa respir. Am perceput o „criza a vindecarii”, o constientizare ca momentan ma aflu intr-o faza intermediara, transformationala si o temere latenta de cocon care nu stie catre ce zari il va purta aripile lui de fluture.

Eu vreau sa zbor.

Tu?

Roxana, 38 ani, consilier juridic.

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.