Maestrul Rick Bockner la Brasov

Va invitam sa-l intalniti la Brasov pe Maestrul Reiki Rick Bockner (Canada) ultimul Maestru Initiat de catre Hawayo Takata la conferinta despre Principiile Reiki.
rickbockner4.3
Este o onoare ca-l putem avea la Brasov pe Rick Bockner, cativa dintre profesorii din ARU l-am intalnit cu doi ani in urma la Bucuresti. Rick este un om special, ma bucur ca a acceptat sa vina la ARU si ca voi putea fi din nou in aura lui si invata de la el. Multumim lui Mihai Albu, maestru Reiki din Bucuresti, care a facilitat aceasta conferinta la Brasov si gasiti informatii despre Rick Bockner pe pagina web a lui Mihai http://reiki.com.ro/cine-este-maestrul-reiki-rick-bockner/. Cateva selectii de pe pagina web „Rick Bockner este Maestru Reiki in Traditia Usui Shiki Ryoho, facand parte din Linia Spirituala de Initiere Usui – Hayashi – Takata. Preda Reiki din 1980 și a fost ultimul dintre cei 22 de Maestrii Reiki instruiti de Hawayo Takata. … Rick este, de asemenea, un chitarist si compozitor realizat.”
 
In cadrul Conferintei despre Principiile Reiki Maestrul Reiki Rick Bockner (Canada) va detalia cele 5 Principii Reiki si va demonstra continutul lor profund, vital si transformator.
Veti avea ocazia sa examinati fiecare precept in profunzime si sa intelegeti modul in care acestea se manifesta practica pe Calea Reiki.
Veti afla ca exista o anumita structura a celor 5 Principii care sprijina delicat si ferm practica noastra pe masura ce progresam mai adanc si mai profund catre Inima practicii Reiki precum si in dezvoltarea personala.
Aceasta conferinta se adreseaza persoanelor care au initiere Reiki in gradul 1 / Shoden sau gradul 2 / Okuden sau gradul 3 / Maestru / Shinpiden, indiferent de Linia Spirituala de Initiere.
Fondatorul Mikao Usui si-a descris sistemul drept “metoda secretă pentru dezvoltarea Inimii si a Mintii”.
Intelegerea profunda a celor 5 Precepte Reiki si a directiei in care ne conduc este esentiala in Reiki.
 
Program: 22 mai 2016 (duminica) de la 10 la 14 cu o mica pauza de ceai/cafea. Avand in vedere ca suntem multi practicanti Reiki si ca locurile sunt limitate, principiul la inscriere va fi “primul veni- primul servit” pentru ca vom avea.
 
Locatia o vom comunica in luna martie 2016 celor care s-au inscris, astfel va rugam sa ne informati de intentia de participare pana cel tarziu in 20 februarie 2016 la as.reiki.usui@gmail.com sau la simoneniko@yahoo.com.
Alte seminarii sustinute de Maestrului Reiki Rick Bockner in Romania, organizate de catre Scoala de Reiki® la Bucuresti:
Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.