Reiki dispare?

Intrebare: Nu am mai folosit Reiki de o vreme si cand am inceput din nou, s-a simtit mai slab. Cum pot sa-l fac puternic din nou si daca nu il utilizez perioade lungi de timp, poate disparea complet?

Raspuns:  Takata-sensei spune ca odata ce ai ‘contact’ cu Reiki (ai fost Initiat) abilitatea va ramane cu tine pentru totdeauna. Oricum, ea a explicat de asemenea ca, asa cum un muschi daca nu este folosit se atrofiaza, abilitatea Reiki poate de asemenea slabi si pali considerabil daca nu este utilizata cu regularitate.

Ea spune ca motivul pentru scaderea in eficienta este pur si simplu datorat de epuizarea „bateriei” studentului: si pentru a reincarca bateriile – pentru a restaura abilitatea Reiki la potentialul maxim, tot ceea ce trebuie sa faci este sa incepi cu regularitate auto-tratamentul. Intr-un scurt interval de timp energia se va recupera si in momentul in care simti o imbunatatire concreta, poti sa reincepi tratarea altora.

 

Sursa: www.aetw.org (multumiri lui James Deacon).

Traducere din engleza in romana: Roxana Dragoste.

Adaptare si completari: Mihai Albu.

Va invitam sa vizitati si http://www.gorillafund.org/

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la: cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205.