Imi amintesc

Imi amintesc:

* noptile de acum cativa ani (2007/2008) in care stateam seara pe net de vorba cu Don. Eram dezamagit de Reiki, mai bine zis de oamenii pe care ii intalnisem pana atunci in acest domeniu (confundam degetul care indica spre Luna cu Luna) iar Don mi-a oferit  o noua perspectiva si mi-a dat un nou impuls in a practica si a urma Calea Reiki.

* prima lui venire in Romania (2009) cand, impreuna cu elevii si cu colegii mei de practica Reiki, am reusit sa il aducem pentru prima data in Europa pe Don. Ne-am intalnit in Gara de Nord, astepta cuminte si discret intr-un colt.

* cum am locuit impreuna, in aceasi camera si in acelasi pat, in prima lui calatorie in Romania. Nu aveam unde sa il cazez in alta parte, iar Don a acceptat modest aceasta situatie. Era o perioada de transformari pentru mine iar Don mi-a fost alaturi, asa, cald si delicat cum era el.

* intalnirea de la lansarea cartii (“Reiki, adevarata poveste”) lui traduse in romana de catre Vlad T. Popescu (la care din pacate nu am mai apucat sa ii scriu “cuvantul inainte”), in care ne-am revazut dupa o lunga perioada. La fel, linistit si zambitor.

* discutiile noastre in care, desi uneori aveam opinii diferite, “schimbam Energie”, cu admiratie si respect reciproc.

Inchei cu dedicatia pe care Don mi-a facut-o pe exemplarul in limba engleza  a cartii lui si pe care acum o intorc catre el:

Dear Don

I can’t thank you enough for your support and friendship, and all that you are teaching me.

Greatest blessings always!

22 August 2012

One Comment

  • Mirela Ceaus commented on August 22, 2012 Reply

    “I am grateful for your teachings and your friendship. I will miss you, Master Don!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.