Ganduri de azi

“Adevaratul intelept nu pute de Intelepciune.”, proverb chinez.

 

  1. Evolutie spirituala nu inseamna neaparat sa iti schimbi serviciul de la o multinationala in freelancer sau sa pleci in padure, sa te izolezi! Evolutie spirituala poate insemna si ca faci ce ai de facut acolo unde esti in momentul acela, ca inveti tot ce poate fi invatat, atat despre tine, despre ceilalti cat si depre profesia ta acolo unde esti, in momentul in care esti!
  2. Evolutie spirituala nu inseamna neaparat sa manifesti capacitati considerate paranormale! Poate mai paranormal este sa nu te manii, sa nu te temi, sa fi recunoscator, sa fi binevoitor si sa iti implinesti destinul, sa fi 100% in ceea ce faci, tot timpul (sau macar cat mai mult din Viata ta).
  3. Evolutia spirituala nu vine la pachet cu o diploma sau cu un titlu! Procesul de a pregati un Profesor de Reiki este indelungat iar a deveni Maestru este o Calatorie.
  4. Evolutie spirituala nu inseamna sa nu gresesti sau ca ai mereu dreptate! Poate insemna chiar faptul ca iti dai seama ca esti limitat, ca poti gresi. Poate insemna sa ai curajul sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa schimbi ceva la tine, asfel incat data viitoare sa faci altfel.

 

“A manca cand iti este foame, a bea cand iti este sete si a dormi cand iti este somn, aceasta este Adevarata Intelepciune/Iluminare.”, proverb indian.

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.