Exercitiu antistres: stress management practic

Exercitiu anti-stres

Mihai Albu

Un exercitiu foarte simplu dar foarte eficient este cel in care, planificat sau spontan, ne oprim din activitatea pe care o facem, ne frecam palmele una de alta pana se incalzesc si apoi le punem pe ochi. Beneficii: relaxarea oferita de caldura palmelor si de intunericul creat astfel si energizarea a doua meridiane care strabat intregul corp si al caror punct de plecare se gaseste in preajma ochilor – meridianul vezicii biliare si cel al vezicii urinare. Nu in ultimul rand pauza oferita de executarea acestui exeercitiu va ofera momentele necesare detensionarii sistemului nervos si a decontractarii musculaturii oculare.

Puteti practica acest exercitiu si inainte de culcare, pentru a va asigura starea de relaxare si deconectarea de situatiile zilnice, atat de necesara pentru a adormi.

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.