După o practică intensă toți vor ajunge la aceleași rezultate?

Elevul întreabă, Maestrul răspunde: întrebari și răspunsuri despre practica tradițională a Usui (Shiki) Reiki Ryoho.

Găsiți numeroase alte răspunsuri în format video AICI

Întrebare: “După o practică intensă toți vor ajunge la aceleași rezultate?”

Răspuns: “Depinde 🙂

Detaliind: pe de o parte toți avem această abilitate de accesare a Sursei, ajutată sau stimulată de Inițieri; pe de altă parte, fiecare dintre noi avem un anumit specific, un anumit Talent/Abilitate/Har (sau mai multe) Deci, inevitabil, vom manifesta aspecte diferite în cadrul Practicii!

Un exemplu clarificator: despre președinții Gakkai, organizația fondată de Mikao Usui în Japonia, se spune că excelau în anumite domenii; unul era cunoscut că putea “proiecta” Energia prin mai multe persoane, altul era bun organizator, unul era un bun diagnostician, altul era un bun Profesor. Nu suntem identici în manifestarea noastră însă toți putem accesa și manifesta Sursa în planul acesta.

La fel și în ceea ce privește sensibilitatea la Energie, suntem distribuiți pe o scală, de la foarte puțini sensibili la foarte sensibili. Ambele extreme cu capcanele si beneficiile lor 😉

Până la urmă, nu e o competiție, fiecare merge pe Calea sa, în felul și ritmul său personal!

Toți zburam în același stol, în aceași direcție, să ținem minte asta! mi-a spus o cursantă. Am ținut minte 🙂 a fost o lecție bună!”

Voi ce părere aveți?

Mihai Albu

Dai-Shihan si Păstrător al Liniei de Inițiere (Profesor de nivelul 4)

Cărți, cursuri și conferințe de Reiki Traditional găsiți AICI.

Pentru cursuri de Reiki Tradițional / Usui Reiki Ryoho organizate de Școala de Reiki® în București și în țară ne puteți contacta la cursuri@reiki.com.ro și 0744.236.205