Dupa cel de-al 2-lea nivel de Reiki, mai urmeaza si altele?

Da, exista nivelul 3 / Profesor care va este necesar doar daca doriti sa predati sistemul Reiki si altora si toti Profesorii de Reiki Traditional (cel putin cei pe care ii cunosc eu) sunt de acord cu asta.

Atat cat cunosc si simt in acest moment si conform cu ceea ce a fost transmis pe Liniile Spirituale de Initiere la care am avut acces pana acum, nivelul 3/Profesor nu aduce o Energie mai mare iar simbolul Profesorului este folosit EXCLUSIV in Initieri.

Takata spunea ca nivelul 2 este similar, metaforic vorbind, cu 220 Volti, in timp ce pentru nivelul 1 folosea uneori expresia 110 Volti iar nivelul 3/Profesor este Electricianul/Tehnicianul care stie cum sa lege “firele”.

 

Sa va fie de folos!

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de 

Scoala de Reiki® 

in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205