Din pacate

Din pacate, din ce in ce mai multe persoane ma suna cu anumite manifestari (foarte) neplacute in urma practicarii a diferite metode/tehnici spirituale. In urma practicari de diverse Cai / metode / scoli / stiluri din 1988 pana acum am invatat ceva:


1. Ce e spectaculos poate fi la fel de periculos 😉

2. Cine iti promite marea cu sarea, ori nu stie prea bine ce promite, ori stie (iar aici e de discutat ce si cum stie si ce face cu ce stie) 😀

3. Orice trezire / ridicare/ sublimare / etc. brusca si / sau cand mintea, emotiile si corpul nu sunt pregatite si in armonie este PERICULOASA!

4. Nimic, de la nasterea unui copil la evolutia spirituala, nu se realizeaza rapid. Chiar si astazi in management se spune ca este nevoie de 10.000 de ore de practica pentru a fi “bun”.

5. Orice abandonare / exces, ca e ea in fata emoriilor sau in fata mintii, in fata trairilor sau in fata controlului lor, duce de obicei intr-un sant. Drumul este intre cele 2 santuri 🙂

Minte clara si Inima calda va doresc!

Daca aveti completari, sunt binevenite.

Multumesc!

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.