Despre seminariile cu Rick Bockner si Robert Fueston

Am ales cele doua seminarii (Principiile Reiki cu Rick Bockner si Tehnicile Japoneze cu Robert Fueston) la inceputul anului, imediat dupa initierea in nivelul 1, cu Mihai Albu. In general imi place sa fac alegeri in cunostinta de cauza, insa de aceasta data m-am ghidat doar dupa “CV-urile” si experienta celor doi, Rick si Robert.
Fiecare seminar a fost special atat prin energia interlocutorului, cat si prin continut si abordare. Si s-au completat in mintea mea, foarte natural. Primul seminar a fost unul putin mai teoretic, al doilea mult mai practic. Am cunoscut astfel doi maestri care te impresioneaza prin modestie, stare pozitiva, cunoastere si dorinta de a impartasi cu tine ceea ce stiu (si poate ca au aflat ceea ce stiu acum, mult mai greu decat noi). M-am surprins razand, admirand, ascultand, invatand, toate acestea fara sa mi se impuna o rigoare in timpul seminariilor. Am fost liberi sa ne luam informatiile pe care ni le doream si sa invatam ceea ce simteam ca ne lipseste. La capatul celor doua weekenduri intense, pot spune ca sunt un om mult mai castigat: mi-am reconfirmat ceea ce stiam si simteam, am completat bagajul de informatii cu lucruri valoroase si mai ales, am fost multumita ca am ales bine aceasta cale (am ales bine pentru mine).
Roxana
Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.