Daca tin picioarele sau mainile incrucisate Reiki nu functioneaza?

2. Daca tin picioarele sau mainile incrucisate Reiki nu functioneaza?

As incepe tot cu o intrebare 🙂 ba chiar doua 😉

Cum este posibil ca Energia Universala de sustinere a vietii sau Energia Spirituala (doua modalitatii de a traduce cuvantul Reiki) sa “se impiedice” de astfel de aspecte? Daca Reiki se manifesta si prin mai multe straturi de haine, de ce s-ar impiedica de o postura corporala?

Iar John Harvey Gray, unul dintre Maestrii Initiati de Takata (si unul dintre cei trei Maestrii lasati de ea, in 1977,  sa ii continue munca; vezi aici scrisoare lui Takata la retragerea sa oficiala http://www.robertfueston.com/reiki/articles/takata_letter.html ) spunea ca deseori Takata trata clientii intinsi pe jos, stand cu picioarele incrucisate (“turceste”) langa ei.

 

Completare (in urma unei intrebari suplimentare):

Acest raspuns este valabil atat in cazul clientului cat si al practicantului Reiki (prefer acest teremen celui de terapeut), deoarece si clientul intra pe aceasi frecventa ca si practicantul, prin intermediul rezonantei (daca practicantul Reiki este pe vibratia corespunzatoare Reiki si o poate sustine).

De altfel, in liniile traditionale, practicantul Reiki nu “da energie” ci “impartaseste Reiki”, insa asta va face subiectul unui alt raspuns 🙂 Multumesc pentru ocazie si orice intrebari si completari sunt binevenite si stimulatoare!

Curs online pentru realizarea ghidata a autotratamentului Reiki dintr-o perspectiva Traditionala.

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

 

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205