Cum sa pastrezi Spatiul de Vindecare conectat la tratamentul Reiki?

I-am auzit pe altii si pe tine mentionand: Sa pastrezi Spatiul de Vindecare conectat la tratamentul Reiki. Ce implica asta, se refera cumva la atmosfera pe care o creezi: curatarea spatiului, afumarea (cu betisore – n.t.), desenarea simbolurilor in aer in jurul zonei de tratament si aspecte asemanatoare?

Expresia ‘Pastrarea Spatiului de Vindecare’ se refera la intregul proces de facilitare a oportunitatii de vindecare a clientului – creearea si mentinerea (pastrarea)  unui cadru adecvat – nu doar cadrul fizic dar si a celor (si mai importante) emotionale si energetice: un spatiu interior psihologic sigur si relaxant in care individul sa se poata vindeca singur cu asistenta Reiki.

Deci implica „orice este necesar” pentru acea sedinta anume si pentru acel client anume. Dar nu deveniti prea atasati de ’’clopotei si zurgalai”.

Chiar vi-l imaginati pe Usui-sensei facand procedura de afumare a spatiului, etc.?

In timp ce clientul este cu noi in incapere, stimulii senzoriali – muzica, caldura, luminozitatea, parfumul, etc. (sau lipsa lor) si tratamentul in sine – niciunul dintre acesti stimuli nu este despre cum anume vrem noi, ne place noua sau consideram noi ca ar facilita vindecarea – mai degraba este despre ce anume clientul vrea, despre ceea ce le faciliteaza lor vindecarea.

 

Sursa: www.aetw.org (multumiri lui James Deacon).

 

Traducere din engleza in romana: Roxana Dragoste.

 

Adaptare si completari: Mihai Albu.

www.reiki.com.ro

Va invitam sa vizitati si http://www.gorillafund.org/

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la: cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205.