Cum procedam pentru a vindeca o trauma din trecut?

Cum procedam pentru a vindeca o trauma din trecut? Exista vreo tehnica speciala? Ce combinatie de simboluri este necesara?

Toate traumele (si, in aceiasi ordine de idei, toate bolile, afectiunile, dizabilitatile, ranile, etc.) au avut loc in trecut – fie ca este vorba de o viata anterioara, de un deceniu in urma, de acum un an, o luna¸ o saptamana, o zi, o ora – sau chiar de o clipa ce tocmai a zburat…

De fiecare data cand efectuam un tratament Reiki, avem de-a face cu trecutul – asistand clientul (in prezent) pentru a-si reveni dintr-o stare anume de dezechilibru ce a avut loc in trecut.

Vindecarea are loc ‘aici-si-acum‘, nu ‘acolo-si-atunci

Pentru a facilita vindecarea clientului de o trauma din trecut, tot ceea ce trebuie sa faci este: sa fii prezent in „prezent”, si sa lasi Reiki sa curga.

Desigur, in cazul traumelor de natura emotionala/psihologica lucreaza cu simbolul SHK daca doresti; si chiar si atunci cand trauma se prezinta a fi de natura fizica, SHK poate fi benefic, deoarece de obicei o trauma fizica are de asemenea si o latura nevazuta emotionala/psihologica.

Uneori am impresia ca noi cautam sa complicam lucrurile. Reiki este simplu.

Indiferent de originea dizarmoniei clientului, prezentul este acum.

Si acum procesul de vindecare poate incepe.

“Nu exista trecut sau viitor – doar ACUM.”

Sursa: www.aetw.org (multumiri lui James Deacon).

Traducere din engleza in romana: Roxana Dragoste.

 Adaptare si completari: Mihai Albu.

Va invitam sa vizitati si http://www.gorillafund.org/

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205