Conferinta despre Reiki Traditional gratuita!

Ultimul Maestru Initiat de catre Takata vine in Romania!

 

Scoala de Reiki® cu sprijinul The Reiki Preservation Society (www.thereikipreservationsociety.org) si a Maestrului de Reiki Robert Fueston, are onoarea de a organiza in Romania primele seminarii ale unui Maestru Initiat direct de catre Hawayo Takata, Maestrul Reiki Rick Bockner.

Rick Bockner este ultimul Maestru Initiat de catre Takata si preda Reiki din 1980. Profesoara sa, Hawayo Takata, este responsabila pentru introducerea sistemului de Reiki, Usui Shiki Ryoho, din Japonia in ambele Americii precum si in Canada.

Robert Fueston este un asiduu si renumit cercetator al mostenirii lasate de catre Hawayo Takata, studiind direct cu 2 dintre Maestrii acesteia si avand un contact direct cu 10 dintre Maestrii Initiati de catre Takata.

Maestrii de Reiki Rick Bockner si Robert Fueston vor sustine in Romania, in perioada mai 2014, mai multe seminarii.

Inscrieri si informatii: www.reiki.com.ro , cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205, Mihai Albu.

 

Aveti oportunitatea de a va intalni cu amandoi, luni, 5 mai, ora 15.30 in sala senatului din cadrul Universitatii Romano-Americane. Accesul este gratuit!

Aceasta conferinta este posibila datorita Centrului de Studii Romano-Japoneze si a eforturilor depuse de dl. Serban Georgescu.

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.