Cine este Maestrul Reiki Rick Bockner?

Rick Bockner este Maestru Reiki in Traditia Usui Shiki Ryoho, facand parte din Linia Spirituala de Initiere Usui – Hayashi – Takata. Preda Reiki din 1980 și a fost ultimul dintre cei 22 de Maestrii Reiki instruiti de Hawayo Takata.

Este unul dintre membri fondatori ai Aliantei Reiki (Reiki Alliance) si a facut parte timp de 13 ani din  Consiliul Fundatiei Internationale de Reiki .

Rick preda Reiki asa cum a invatat de la d-na Takata in anii ’80. Este unul dintre cei doi Maestrii Reiki pregatiti de Takata care mai vine in Europa si (cel mai probabil) singurul care va veni in Romania.

El are, de asemenea, o legatura puternică cu natura, care se reflecta in invatatura sa. In prezent traieste pe o insulă de pe coasta de vest a British Columbia și timp de mai multi ani a lucrat in industria plantarii de copaci.

Rick este, de asemenea, un chitarist si compozitor realizat.

Practicantii si Maestrii Reiki, indiferent de Linia Spirituala de Initiere, sunt bineveniti la cursurile Reiki, in traditia lui Hawayo Takata, pe care Maestrul Reiki Rick Bockner le va sustine in luna mai 2017:

  • curs de nivelul 1.
  • curs de nivelul 2.

Detalii aici.

Inscrieri si informatii: cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205, Mihai Albu.

Fotografia este realizata de catre Phyllis Lei Furumoto, nepoata lui Hawayo Takata si este folosita cu permisiunea ei.

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205