Ce urmeaza dupa cursul de Reiki?

Pentru ca primesc des aceasta intrebare, am sa va raspund detaliat.

In cadrul Scolii de Reiki®, dupa parcurgerea cursului de nivelulul 1 / Shoden (sunt necesare aproximativ 12 ore de studiu si practica pentru aceasta) puteti sa participati la:

1. Grupul de practica Reiki unde aveti posibiltiatea sa puneti intrebari, sa practicati pe alte persoane, sa va impartasiti experientele cu alti practicanti Reiki si desigur, sa primiti Reiki.

2. Clinica pentru practicanti Reiki in cadrul careia puteti participa, voluntar, la impartasirea de Reiki cu alte persoane. Astfel aveti ocazia sa va experimentati sensibilitatea mainilor, sa sprijiniti alte fiinte in nevoie, sa va manifestati activ Compasiunea si sa practicati cele invatate.

3. Grupuri de suport Reiki (in mai multe zone din Bucuresti si in tara) in cadrul carora oferiti si primiti tratamente Reiki.

Desigur, e importanta si

4. Practica personala care presupune atat efectuarea auto-tratamentului zilnic, re-amintirea si practicarea celor cinci Principii Reiki cat si exersarea anumitor tehnici predate in cadrul cursului si a practicii Reiki.

Primiti si

5. Suport de curs pe care il aveti oricand la indemana.

6. Raspuns, pe email, mesaje sau telefonic la intrebarile aparute in urma practicii.

E important si

7. Sprijinul oferit de grupul de practicanti Reiki atunci cand aveti nevoie de Ganduri Bune si / sau de Tratament in Absenta.

Nu in ultimul rand

8. am deschis un canal de Youtube dedicat Scolii de Reiki® unde voi posta conferinte Reiki, raspunsuri la intrebarile voastre precum si exercitii Reiki.

Sa va fie de folos!

Mihai

Carti, cursuri si conferinte de Reiki Traditional gasiti AICI.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de Scoala de Reiki® in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205

66 Comments

Comments are closed