Ce este simbolul “tamarasha”?

Ce ne poti spune despre simbolul “tamarasha”? Am auzit ca este al cincilea simbol Reiki utilizat pentru impamantarea cuiva?

Tamarasha face parte din Reiki asa cum este el practicat de UNII oameni, dar nu a constituit o parte a Reiki inainte de mijlocul anilor ”80.

Vei descoperi ca oamenii incorporeaza tot felul de simboluri, crezuri, practici din tot felul de credinte spirituale sau alte interese „New Age” sau discipline de vindecare fara nicio legatura una cu alta in practica lor personala Reiki – din pacate multi dintre ei prezinta aceste adaugiri ca facand parte dintr-un sistem conceput si predat de catre Usui-sensei.

Tamarasha este de fapt simbolul central al unui sistem modern de vindecare prin simboluri numit Kofutu.  Simbolul a fost „acordat” de catre Frank Homan, fondatorul Kofutu.
Conform afirmatiilor lui Frank, Tamarasha este numele unui ‘Maestru Superior’ cu care el lucreaza.

 

Sursa: www.aetw.org (multumiri lui James Deacon).

 

Traducere din engleza in romana: Roxana Dragoste.

Adaptare si completari: Mihai Albu.

Va invitam sa vizitati si http://www.gorillafund.org/

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

Pentru cursuri Reiki Traditional (Usui Reiki Ryoho) in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la: cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205.