Cand am ajuns prima data la Scoala de Reiki®

Cand am ajuns prima data la Scoala de Reiki® aveam intr-adevar  nevoie de un “safe place” (‘loc in care sa ma simt in siguranta”), asa cum scrie si pe usa cabinetului. Eram cam… praf – o problema autoimuna ma afectase destul de mult fizic si emotional, greu de zis in ce ordine si care aspect din cele doua il tragea de fapt in jos si pe celalalt.

Tratamentele cu Reiki initial m-au facut sa ma simt mai rau – dureri de cap, stari de voma, ameteli, asta la inceput. Pentru ca aceste stari, manifestari initiale (reactii) ale reechilibrarii din interiorului meu, s-au diminuat foarte repede si, dupa cateva saptamani de tratament le simteam doar pentru foarte scurt timp imediat dupa sedinta de Reiki. Dupa starea de rau care dura foarte putin, urma inevitabil cea de mai bine.

Cineva mi-a zis ca e probabil efectul placebo, dar sunt convinsa ca nu e cazul – placebo nu ar scoate energie de unde nu e ca sa o echilibreze unde am eu nevoie, nu m-ar face sa ma simt mai centrata si, cel mai important, nu m-ar face sa ma simt mai vie. Chiar asta ii si spuneam terapeutului meu , ca dupa Reiki ma simt mai…vie. Si, ce sa vezi, dupa afirmatia asta am aflat si definitia cea mai concludenta (dupa mine) a Reiki – inseamna energia vietii! Asa ca da, sunt mai vie acum in urma sedintelor de Reiki.

Si asta ma face cumva sa ma simt in lumea asta…in a “safer place” (mai in siguranta)!

 

Cristina, 29 de ani, jurnalist

 

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de 

Scoala de Reiki® 

in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205