Banii si Reiki

Pentru ca Usui Reiki Ryoho este si o practica spirituala (pe langa valentele de armonizare si echilibrarea mentala, emotionala, energetica si fizica) aspectul financiar este de dorit sa fie pe ultimul loc in decizia de a merge pe aceasta Cale.

Rezonanta cu sistemul de Reiki si cu Profesorul cred ca este fundamentala (atat din experienta personala cat si din cea a Maestrilor mei) iar banii “intra” / “apar” in viata noastra daca suntem determinati sa mergem pe acest drum, in acest fel.

Costul, mai mic sau mai mare, arata atat determinarea noastra de a merge pe aceasta Cale, cat si valoarea pe care o acordam la ceea ce primim.

Desigur ca nu platim pentru Reiki, platim pentru timpul Profesorului, atat cel acordat nou, in cadrul cursului si dupa, cat si pentru timpul pe care l-a petrecut studiind si practicand.

Sa va fie de folos!

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.

Pentru cursuri de Reiki Traditional / Usui Reiki Ryoho organizate de 

Scoala de Reiki® 

in Bucuresti si in tara ne puteti contacta la:

cursuri@reiki.com.ro si 0744.236.205