Adevaruri elementare

“Prea multi discipoli ai invataturilor spirituale inca nu inteleg necesitatea practicii. Ei se avanta in lucrarile Cabalei, astrologiei, magiei, alchimiei, spiritualitatii din India sau din alta parte, si le fac subiecte de conversatie, fiecare persoana dorind sa-si etaleze ultima cunoastere pe care au capatat-o.

Ei nu au invatat nimic despre umilinta, puritate, rabdare, bunatate sau recunostinta; ei nu stiu cum sa se armonizeze cu fiintele umane si cu restul creatiei, si astfel nu le trebuie prea mult pentru a se dezechilibra si imbolnavi: cititul i-a condus pâna pe marginea unui abis.

Asa ca va nu va imaginati ca veti obtine cu usurinta accesul la marile mistere, rezolvarea enigmei universului sau acordarea Initierii. Si sa nu credeti ca in timp ce sunteti ocupati cu proiectele voastre marete, puteti neglija acele activitati zilnice care sunt “nedemne” de voi, la fel ca si adevarurile elementare care va pot lumina calea.

Pentru ca acele adevaruri elementare sunt cele care conteaza cel mai mult. Daca le veti aplica, veti gasi atitudinea corecta, si veti fi protejati in timp ce continuati sa studiati!”

 

Omraam Mikhael Aivanhov

 

sursa: http://www.prosveta.fr/en/truths-elementary-are-our-salvation-on-the-path-of-initiation_2013-07-11?bc=index

traducere: Samuel Morarescu.

 

Mai multe aplicatii practice si informatii despre sistemul Usui Reiki Ryoho (in linia lui Hawayo Takata) gasiti in cartea “Reiki, o metoda practica”, la care ajungeti dand click aici.

A aparut si “Reiki – o Energie a Echilibrului”, antologie Reiki la care si-au adus contributia 14 Profesori Reiki (Anglia, Australia, Canada, Germania, Grecia, Israel, Olanda, Romania, USA) O gasiti dand click aici.